PFA IONITA CATALIN - Firma contabilitate Brasov - Bine ati venit!

Contabilitate de gestiune

Contabilitatea de gestiune are in vedere evidenta global-valorica sau cantitativ-valorica a stocurilor,  intocmirea balantei analitice a stocurilor, evidenta mijloace fixe si calculul amortizarii.


Detalii

 

Contabilitate financiara

Contabilitatea financiara a firmei are in atentie inregistrarea si prelucrarea, conform reglementarilor legale in vigoare, a documentelor si a datelor financiar-contabile, elaborarea balantelor contabile sintetice si analitice, intocmirea si prezentarea situatiilor financiare de sinteza: contul de profit si pierderi, bilantul financiar, fluxurile de numerar. Contabilitatea financiara reflecta performantele realizate ale firmei si ofera repere pentru deciziile viitoare legate de activitatea firmei.    


Detalii

 

Contabilitate primara

  Contabilitatea primara a firmei are in vedere intocmirea, conform reglementarilor legale in vigoare, a documentelor financiar-contabile primare: facturi, note de intrare-receptie, bonuri de consum, decont cheltuieli, chitante, registru de casa etc.


Detalii
Contabilitate de gestiune
Contabilitate financiara
Contabilitate Primara
We have 7 guests and no members online
09:13  Luni, 23 Iulie 2018

Bine ati venit!

Sub numele PFA IONITA  CATALIN gasiti o echipa de profesionisti cu studii superioare si experienta in domeniul financiar contabil si fiscal, specializata in prestarea serviciilor financiar-contabile, resurse umane si salarizare, care se adreseaza atat firmelor mici si mijlocii, cat si persoanelor fizice autorizate, intreprinderi individuale si familiale,cabinete medicale, cabinete stomatologice, cabinete de avocatura cu sediul in judetul Brasov, Sibiu, Prahova, Covasna.

PFA IONITA  CATALIN  a fost infiintata avand la baza urmatoarele principii:
- Sa oferim servicii financiar-contabile profesionale
- Sa contribuim la corecta informare a partenerilor nostri asupra implicatiilor fiscale ale afacerilor pe care le deruleaza
- Sa contribuim prin cunostintele si experienta dobandita la reusita financiara a partenerilor nostri
- Clientul nostru sa detina avantajul evidentei contabile complete si corecte
- Clientul nostru sa fie informat despre: principalele sanctiuni din legislatia fiscala si cuantumul acestora, operatiunile scutite de TVA, obtinerea rambursarii de TVA, veniturile din salarii scutite de impozit, obligatiile angajatorilor in ceea ce priveste calculul, retinerea si virarea impozitelor- Clientul nostru sa fie pregatit oricand pentru un control fiscal.

     Ne place sa credem ca suntem cei care va propunem solutiile optime privitor la problemele dumneavoastra                                                                            

                                                                                                      PFA IONITA  CATALIN

 

Colaboram eficient? Promoveaza-ne!

Posteaza bannerul sau linkul catre www.contacata.ro pe site-ul tau.

(Pentru banner sau link exchange va rugam sa folositi pagina de contact.)