PFA IONITA CATALIN - Firma contabilitate Brasov - Avantaje
You are here: HomeAvantaje
We have 4 guests and no members online
09:12  Luni, 23 Iulie 2018

 Beneficii ale clientilor nostri:

 

Ne dorim, ne face placere si abia asteptam sa te cunoastem. Cand devii clientul nostru, poti conta pe urmatoarele  lucruri.

 1.                  Primesti cele mai bune servicii de contabilitate.
Asta ne propunem si, credem noi, asta si reusim. Avem suficienta experienta si feedback din partea clientilor ca sa stim ca aceasta e ce iti oferim.

 2.                  Platesti cat mai putine contributii posibile la stat.
Ne propunem sa le oferim clientilor sugestii de optimizare a veniturilor si cheltuielilor acestora astfel incat sa plateasca legal cat mai putine contributii.

 3.                  Stii ca te poti baza pe noi.
Unul din lucrurile foarte importante pentru noi. Clientii s-au convins si ne-au confirmat ca au putut intotdeauna conta pe noi. Pentru ca facem ce spunem ca facem.

 4.                  Ai consultanta inclusa in pret.
E normal sa apara intrebari legate de activitatea contabila a firmei tale. Si e normal sa primesti raspuns la acestea fara a plati suplimentar. Asa consideram noi.

 5.                  Bilantul contabil e inclus in pret.
Intocmirea si certificarea bilantului contabil face parte din pachetul de activitati contabile ale oricarei firme. Desi e o munca suplimentara, nu e cazul sa fii taxat suplimentar. Cel putin nu daca esti clientul nostru.

 6.                  Esti asigurat impotriva riscurilor.
Avem incheiate polite de asigurare profesionala a riscurilor. Daca se intampla sa gresim, eventualele amenzi datorate acestui lucru nu vor ajunge in sarcina ta. Nu a fost cazul sa folosim niciodata pana acum, insa le avem pregatite. Pentru orice eventualitate.

 7.                  Nu platesti amenzi datorate contabilului.
Pana in prezent, nici un client nu a avut de platit amenzi din cauza noastra. Credem ca avem suficienta experienta incat acest lucru sa nu se intample nici pe viitor. In plus, am pomenit deja de asigurare de raspundere profesionala a riscurilor.

 8.                  Ai linistea declaratiilor depuse corect si la termen.
 Regula noastra e sa nu lasam pentru ultima zi depunerea declaratiilor. Si, bineinteles, sa fie intocmite corect de la inceput.

 

Avantaje unice ale clientilor preferati:

 

Suntem incantati sa acordam mai multa atentie unora dintre clienti. Acestia sunt clientii nostri preferati si si-au castigat acest drept. Ei au anumite beneficii in plus fata de ceilalti clienti.

 

1.                  Ai prioritate fata de ceilalti clienti in rezolvarea solicitarilor lor.
Se intampla sa avem suprapuneri de solicitari din partea unui client si a unui client preferat. Acesta din urma va avea intaietate in aceste cazuri. E dreptul lui si-l respectam.

 2.                  Poti aduce oricand documentele contabile pentru prelucrare.
Regula noastra e sa preluam actele in primele zile de la inceputul lunii, pentru luna precedenta. Aceasta regula nu se aplica in cazul clientilor preferati. Atat timp cat primim actele macar cu 4 zile inainte de termenul de depunere a declaratiilor, ne ocupam de prelucrarea acestora.

 3.                  Ori de cate ori e cazul, facem tot posibilul sa iti indeplinim solicitarile, chiar daca nu tin de contabilitate.
Poti avea nevoie de un model de contract, poti avea nevoie de o firma de transport , poti avea nevoie de cineva sa-ti faca site-ul. Ideea e ca poti avea nevoie de un anumit produs sau serviciu, altul decat cel de contabilitate. Sansele sunt foarte bune sa le putem gasi pentru tine. Poate chiar in randul clientilor nostri.

 Poti deveni client preferat in 3 moduri.

 Vechimea colaborarii. Dupa 2 ani de colaborare cu un tarif lunar de minim 400 lei/luna sau 3 ani cu minim 300 lei/luna.

 Recomandari. Indiferent de vechime si tarif, daca ne recomanzi altor 5 persoane care ne devin clienti, tu devii client preferat si beneficiezi de o reducere de 10% pe o perioada de 3 luni

 Perioada contractuala. Daca ai reziliat vechiul contract de servicii de contabilitate si semnezi cu noi un contract pe o perioada de minim 2 ani. In plus, poti beneficia de o reducere de 20% ( aplicata la valoarea vechiului contract, daca aceasta valoare este de cel putin 300 lei/luna) pe o perioada de 1 an.